Espanyol
Esports Futbol 19/02/2014

Pizzi: "Tinc molt clar que per anar al Mundial he de fer les coses bé"

El portuguès se sent amb confiança des del gol contra l'Alcorcón i vol seguir "en la dinàmica" de la seva actuació a San Mamés

Efe
1 min

BarcelonaEl migcampista portuguès de l'Espanyol Luis Miguel Afonso Fernandes 'Pizzi' ha assegurat que té "molt clar" que per complir el seu objectiu d'anar al Mundial l'estiu que ve ha de "fer les coses bé".

"Jo vull jugar tots els minuts, sempre, com qualsevol futbolista. Desitjo ser un dels escollits de Paulo Bento [seleccionador de Portugal]. A San Mamés vaig quedar satisfet de la meva actuació i ara vull seguir en aquesta dinàmica. Segur que sorgiran les oportunitats i he d'estar preparat per aprofitar-les", ha comentat.

El futbolista ha explicat que el gol que va marcar contra l'Alcorcón (en vuitens de la Copa) li ha donat una confiança que necessitava. A més, ha apuntat que la seva voluntat era quedar-se aquí al mercat d'hivern: "Hi va haver opcions de sortir, però des que el primer moment el que vaig voler era seguir. La meva voluntat ha pesat finalment".

Col·lectivament, Pizzi ha afirmat que la meta del club és la permanència. "Europa sempre és complicat i l'objectiu no és aquest. Des del principi de Lliga volem aconseguir els 42 punts tan de pressa com sigui possible i ara estem en una situació bona. Quan els tinguem veurem què passa", ha dit.

Per aguantar aquesta bona línia de l'equip, Pizzi ha destacat el paper del públic a Cornellà-El Prat. "Hem de fer-nos forts al nostre estadi, guanyar a casa és el més important", ha comentat.

Finalment, el portuguès ha reconegut que la plantilla ha de millorar la seva regularitat: "Tant de bo es vegi l'Espanyol del partit contra l'Athletic. Contra el Betis som conscients que ho vam fer malament. Tenim pensat seguir així. El Vila-real [dilluns] és un rival complicat, amb un bon futbol i està fent un bon any".

stats