FUTBOL
Esports Futbol 07/09/2014

Platini: "Si Ribéry es nega a jugar amb França, serà suspès amb el Bayern"

El president de la UEFA diu al dominical 'Bild am Sonntag' que no entén la decisió de Ribéry just quan la pròxima Eurocopa es juga a França

Efe
1 min
Müller i Ribéry s'abracen després d'un dels set gols del Bayern a Bremen

ParísEl president de la UEFA, Michel Platini, ha dit que si el francès Franck Ribéry és convocat amb la selecció francesa i es nega a jugar serà suspès tres partits amb el seu equip, el Bayern Munic.

"Franck Ribéry no pot decidir unilateralment si juga o no amb França. Si el seleccionador Didier Deschamps el convoca ha de reunir-se amb la selecció", ha dit Platini en una entrevista que publica avui el dominical alemany 'Bild am Sonntag'. "Si Ribéry es nega a jugar amb França, serà suspès tres partits amb el Bayern", ha afegit el dirigent.

Segons Platini, casos així estan clarament reglamentats pels estatuts de la FIFA, que determinen que és decisió del seleccionador i no d'un jugador si juga o no amb la seva selecció. En el cas de Philipp Lahm, que va renunciar a la selecció alemanya, Platini ha dit que hi va haver un acord entre el jugador i el seleccionador Joachim Löw i que, per tant, és una situació diferent. "Però en principi no es tracta d'una decisió de Lahm sinó de Löw", ha dit Platini.

Platini ha assenyalat a més que no entén la decisió de Ribéry just quan la pròxima Eurocopa es juga a França. "Ell és francès, la pròxima Eurocopa es juga a França, no a Polònia. Ha de voler jugar", ha conclòs l'exinternacional francès.

stats