Futbol
Esports Futbol 29/01/2019

El Manlleu acomiada el porter que va agredir un àrbitre durant un partit

Ivan González li va donar una puntada de peu al col·legiat

Ara
1 min

BarcelonaEl porter del Manlleu Ivan González va ser expulsat el cap de setmana passat per haver agredit l'àrbitre. El fet va tenir lloc en el duel contra el Sant Cugat corresponent a la Primera Catalana. El Manlleu, després d'analitzar els fets, ha decidit condemnar l'actuació del futbolista i ha rescindit el contracte que el lligava a l'entitat.

Els visitants guanyaven per 0-1 i, en l'últim instant del partit, el porter va marcar el gol de l'empat. Uns instants després, l'àrbitre va anul·lar el gol perquè va interpretar que González havia tocat la pilota amb la mà. A més d'anul·lar el gol, l'àrbitre va ensenyar al porter una targeta groga que, sumada a la que havia vist anteriorment per una dura entrada, va comportar l'expulsió del jugador, que va reaccionar donant una puntada de peu a l'àrbitre a l'esquena.

El Manlleu va emetre un comunicat: "Des del club condemnem el lamentable incident que ha tingut lloc durant el partit d'avui a casa contra el Sant Cugat, fet que està totalment desvinculat dels valors de l'AEC Manlleu. S'actuarà i es prendran les mesures necessàries", i, després d'haver analitzat la situació, ha decidit prescindir del jugador.

stats