Futbol Català
Esports Futbol 09/06/2011

Premià de Mar podria quedar-se sense futbol

El president del CE Premià, Miguel Ángel Verdejo, amenaça amb treure l'equip de la població i fusionar-lo amb un altre club si no surt ningú disposat a presidir l'entitat i assumir el deute econòmic amb l'actual plantilla

Redacció
1 min
Una vista de la tribuna del Municipal de Premià

Premià de MarAproximadament 75.000€ separen ara mateix al Premià de la seva participació amb normalitat a Primera Catalana. El màxim dirigent del club, Miguel Ángel Verdejo, ha manifestat que no vol posar més diners de la seva butxaca i que l'entitat té poc més d'una setmana per buscar un nou president que, al marge de fer-se amb l'equip, pagui el deute acumulat del club amb els jugadors. En cas contrari, podria moure la plaça a la categoria de Premià de Mar a una altra localitat.

Verdejo només ha deixat aquestes dues sortides viables. El dirigent no vol perdre diners i només una possible fusió amb una altra població interessada en una fitxa per participar a Primera Catalana salvaria la situació si cap persona decideix assumir les actuals condicions per mantenir intocable un club que compta amb 96 anys d'història al seu darrere.

stats