Futbol Català
Esports Futbol 03/05/2011

La crisi del Premià toca fons

Tècnic i jugadors comuniquen al club que no es presentaran a jugar la penúltima jornada fins que no cobrin les mensualitats pendents

Redacció
1 min
El Vilanova, víctima del Premià

BarcelonaLa lamentable temporada del Premià, més a nivell institucional que no pas esportiu -on els jugadors han donat la cara-, està a punt de tancar-se amb el pitjor final possible. L'entitat, que ha fet servir més de 50 jugadors aquesta temporada, ha rebut una carta del seu cos tècnic i futbolistes de la primera plantilla manifestant la seva intenció de no presentar-se al partit de la penúltima jornada del campionat, a casa, contra l'Europa.

Jugadors i entrenadors fa mesos que no cobren i viuen les setmanes en precàries condicions esportives -els desplaçaments són a càrrec de cadascú-. Alberto Encinas, tècnic de l'equip des de fa unes setmanes, procedent del juvenil del Premià, ha manifestat que "a Tercera no es pot viure del futbol, però tampoc volem perdre diners. En teoria ens hem de reunir amb el president aquesta setmana per mirar d'arribar a un acord". Cas de no presentar-se a jugar, l'Europa guanyaria el partit automàticament per 0-3 i si es repeteix l'absència a la darrera jornada, el Premià rebria un descens federatiu que, malgrat ja ser matemàtic a la classificació, podria significar la pèrdua de dues categories enlloc d'una.

stats