Futbol Català
Esports Futbol 01/02/2011

El Premià posarà fi al degoteig de jugadors a la força

El tancament del mercat obligarà a l'equip de Jaume Creixell a afrontar el final de temporada amb els actuals jugadors federats

Redacció
2 min
No hi haurà més moviments a les files de Jaume Creixell

Premià de MarLa bogeria col·lectiva que està realitzant aquesta temporada el Premià als seus despatxos (més de 45 moviments de jugadors) ha viscut el seu punt i final amb el tancament del mercat d'hivern. Només la força de la llei ha aturat la desproporcionada gestió de l'entitat en el capítol de reforços. El problema de l'equip blanc-i-blau ve de lluny, del mes de juliol, quan la retirada voluntària de la categoria per part del Cassà obligava a tornar a equilibrar la Tercera Divisió amb 20 equips. El Premià, millor dels equips descendits a Primera Catalana, va poder recuperar el nivell perdut, però amb la plantilla ja dissenyada per Primera Catalana.

Aquest va ser l'inici de tots els mals per un club que ha viscut un canvi d'entrenador que, xifres en mà, es queda en res comparat a la gairebé cinquantena de jugadors als quals el club ha tramitat fitxa federativa des de l'agost fins ahir al moment de tancar el marcat. El Premià ha arribat a disposar de dos equips sencers de futbolistes, totalment diferents. Cap onze inicial d'ara troba coincidència en noms amb un onze inicial del passat setembre. L'equip, últim de Tercera Divisió, està igualment abocat gairebé de forma virtual a tornar a baixar (entre la seva posició natural de descens i els descensos no compensats de Segona B) i tot sembla indicar que el 'circ' d'aquests mesos servirà per acabar com igualment hauria acabat l'equip -descendit- però un any més tard i afrontant una futura Primera Catalana on pujar serà extremadament complicat per la reforma aplicada de la Federació Catalana a totes les categories regionals.

Ruben Salvador, obligat a pagar per marxar

La falta de planificació i ordre del Premià ha estat evident aquests mesos amb el moviment descontrolat de jugadors, fet que provoca una falta de cohesió de grup tant a nivell intern com tàctic. Ara bé, al constant 'canvi de cromos' de l'equip maresmenc cal afegir-li el cas més desagradable de tots, el de Ruben Salvador. El capità i històric jugador del Premià, referent en les temporades on el club va arribar a lluitar per objectius grans a Tercera, s'ha vist obligat a pagar de la seva butxaca 3.000€ per poder rebre la baixa federativa i fitxar per l'Europa en aquest mercat d'hivern.

El Premià, que no ha tingut cap problema en fer entrar i sortir jugadors durant tot l'any, s'ha mostrat especialment insensible amb un dels jugadors que més ha donat en els darrers anys per la samarreta de l'equip. La suma de moviments futbolístics i les formes i maneres als despatxos han acabat per convertir al Premià en una autèntica bogeria de club.

stats