Lliga Adelante
Esports Futbol 24/10/2014

El Sabadell visita el Mallorca amb ganes de trobar la regularitat fora de casa

L'equip de Miquel Olmo juga aquest dissabte (16 hores, 13TV) a Son Moix

Ara
2 min
Miquel Olmo, entrenador del Sabadell / CE SABADELL

BarcelonaEl Sabadell visita aquest dissabte (16 hores, 13TV) el Mallorca a Son Moix. Després de superar l'Alabès i el Llagostera, l'equip local buscarà el seu tercer triomf consecutiu contra un rival que necessita ser més regular fora de casa.

L'entrenador Miquel Olmo ha assegurat que l'equip està treballant per millorar els seus registres en la Lliga Adelante. "A casa no hem demostrat la consistència d'altres temporades. Ara toca ser més regulars a fora", ha dit en roda de premsa.

Sobre el duel contra el Mallorca, el tècnic arlequinat ha destacat la importància de sumar els tres punts i ha parlat del jove Marco Asensio. "És un jugador que està en un gran estat de forma, però tenen altres futbolistes molt importants", ha comentat.

Olmo també s'ha referit a la lesió de Raúl Tamudo, que serà operat per superar la lesió que pateix en el menisc intern. "La lesió de Tamudo és un nou contratemps per a l'equip pel pes que té. Però som un grup i tirarem endavant", ha expressat.

Per últim, el tècnic s'ha oblidat del partit de la Copa del Rei davant el Sevilla i s'ha volgut centrar en el pròxim compromís del seu equip. "La nostra prioritat és la lliga, no reservarem a ningú. A la Copa ja veurem què farem quan arribi el partit", ha sentenciat.

La llista de jugadors convocats per al duel de la desena jornada de la Lliga Adelante és la següent: De Navas, Víctor, Carlos Hernández, Collantes, Juanto, M. Gato, Lucas Porcar, Nauzet, Eguaras, Sotan, Riau, Marcos G., Aridai, Crespí, Kiko Olivas, Javi Hervás, Agus i Ernest.

Mallorca: Cabrero; Cendrós, Kasim, Bigas, Gulan; Markovic, Bustos, Joao, Pereira; Marco Asensio, Abdón Prats o Scepovic.

Sabadell: Nauzet; Agus, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau; Eguaras, Hervás; Collantes, Gato, Aridai; Juanto.

Àrbitre: De La Fuente Ramos.

Estadi: Son Moix.

Horari: 16.00 hores (13TV).

stats