Futbol femení
Esports Futbol 21/12/2017

Navarra posa a prova l'engrescadora proposta de la selecció catalana femenina

El combinat entrenat per Natalia Arroyo juga aquest divendres (18.30 hores, Esport3) a El Sadar

i
àlex Gozalbo
2 min
Natalia Arroyo

BarcelonaLa selecció femenina de futbol de Catalunya s'enfronta aquest divendres (18.30 hores, Esport3) a Navarra a El Sadar de Pamplona. El combinat entrenat per Natalia Arroyo, que vol continuar amb la bona dinàmica dels compromisos anteriors, s'ha exercitat aquest dijous al CAR de Sant Cugat. L'objectiu és el de mantenir la seva proposta de joc engrescadora contra un rival farcit de jugadores amb molta experiència.

"El nostre desig és que la federació se segueixi implicant com fins ara per disputar un encontre que arrodoneixi tota la feina que fan les seleccions base. Les jugadores catalanes reben amb il·lusió la trucada per formar part de la festa que suposa aquest duel tan especial. Volem que la gent gaudeixi amb el nostre joc i se senti orgullosa de nosaltres", diu Arroyo.

Entrenament de Catalunya

La lateral de l'Atlètic de Madrid Kenti Robles és la novetat més destacada de la llista. La mexicana, que té la doble nacionalitat i que s'ha criat a Barcelona, serà una de les quatre debutants de l'equip de Natalia Arroyo, juntament amb Berta Pujadas, recentment guardonada com la jugadora jove amb més projecció, Ainhoa López i Aina Torres.

Respecte a la llista de la temporada passada, tornen les matalasseres Marta Corredera i Andrea Pereira, i la valencianista Gio Carreras, baixa a Galícia per lesió. Per problemes físics no hi seran, aquest cop, les lesionades Paula Nicart, Laura Gutiérrez i Leila Ouahabi. Destaquen les absències de quatre blaugranes habituals: Alexia Putellas, Vicky Losada, Olga García i Marta Torrejón.

La llista completa és la següent: Laura Ràfols, Esther Sullastres, Aitana Bonmatí, Berta Pujadas Brenda Pérez, Elba Vergés, Maria Estella, Andrea Pereira, Marta Corredera, Kenti Robles, Carol Férez, Gio Careras, Débora García, Ainhoa López, Alba Aznar, Aina Torres i Núria Mendoza.

Navarra podrà comptar amb totes les seves integrants de Lliga Iberdrola: Ainhoa Tirapu, Eunate Arraiza, Maite Oroz, Erika Vázquez, Ane Azkona, Ane Bergara, María Díaz, María Blanco (Athletic), Amaya Mendióroz (Rayo Vallecano), Leyre Fernández (Reial Societat), Marta Unzué (Barça), Miriam Rivas, Izaskun León, Jaione Larraiotz, Lidia Alen, Lorena Herrera, Oihane Gil (Osasuna) i Irena Gaztelu (Mulier).

stats