Lliga Adelante
Esports Futbol 04/10/2014

El Sabadell i l'Albacete busquen una victòria per reaccionar

L'equip de Miquel Olmo rep aquest diumenge (17 hores, Esport3) un rival directe

Efe
2 min
Agus Medina / CE SABADELL

SabadellEl Sabadell, penúltim en la classificació, i l'Albacete, tres llocs i un punt per davant, s'encreuen aquest diumenge (17 hores, Esport3) en un partit clau per a tots dos a la zona baixa de la classificació, en busca d'un triomf que impulsi una reacció necessària per als dos conjunts.

Més enllà dels resultats, els arlequinats han de trobar el joc que tan bones sensacions va transmetre davant Saragossa i Ponferradina i del que no es va saber res més en el partit de la setmana passada contra l'Alabès, amb el qual va patir una dura derrota.

Malgrat del mal inici del conjunt català, Miquel Olmo confessa sentir-se abonat pels seus pupils. "A un entrenador el condemnen els resultats, però els veritables jutges són els seus jugadors", va manifestar aquest divendres el tècnic arlequinat.

Sens dubte, la setmana ha estat marcada per la mala notícia protagonitzada per Antonio Longás. Tal com comunicava el club fa uns dies, l'aragonès haurà de passar pel quiròfan dimarts que ve per solucionar els problemes que arrossega al seu genoll esquerre. "Una baixa insubstituïble", va afirmar Olmo.

Així doncs, Longás s'uneix a Juanjo Ciércoles i Víctor Espasandín com baixes per lesió. Encara que tot apunta que Hervás podria ocupar la plaça del migcampista aragonès, Miquel Olmo no va voler donar massa pistes. Marcos, que no va entrar en l'última convocatòria per decisió tècnica, torna a aparèixer a la llista de 18.

Sobre el rival, el tècnic terrassenc va destacar la disciplina del conjunt de Luis César: "No tenen cap jugador que destaqui per damunt de la resta, però tots saben què han de fer. Són molt perillosos per les bandes".

Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau; Collantes, Eguaras, Hervás, Aridai; Juanto i Tamudo.

Albacete: Alberto, Antoñito, Noguerol, Gonzalo, Pol Bueso, Keko, Mario Ortiz, Edu Ramos, Jorge Díaz, Cidoncha i Rubén Cruz.

Àrbitre: Pérez Pallas (C. Gallec).

Lloc: Nova Creu Alta.

Hora: 17:00 hores (Esport3).

stats