Segona Divisió
Esports Futbol 10/11/2013

El Sabadell visita l'Sporting amb ganes d'estrenar-se fora de casa

L'equip de Javi Salamero vol posar fi aquest diumenge (17 hores, Esport) a la seva llarga sequera a domicili

Efe
1 min

SabadellL'Sporting busca trencar aquest diumenge (17 hores, Esport3) la seva ratxa de cinc jornades sense guanyar contra un Sabadell que arriba a El Molinón sense haver aconseguit encara guanyar fora de casa. Sandoval no podrà comptar amb Bernardo, però recupera Hugo Fraile.

El Sabadell viatja a Gijón amb la il·lusió de posar fi a la seva llarga sequera de victòries a domicili que dura gairebé nou mesos, des d'aquell agònic 0-1 aconseguit a Jerez el febrer de l' any passat, encara amb Lluís Carreras a la banqueta . El seu substitut Javi Salamero encara no s'ha estrenat fora de la Nova Creu Alta des que va fitxar l'estiu passat.

Per tractar d'aconseguir el seu propòsit, el tècnic introduirà canvis en el seu equip titular, tres d'ells obligats per les baixes dels sancionats Juanjo i Longás i el lesionat Víctor Espasandín, que la passada jornada es va ressentir de la seva lesió de turmell i estarà dues setmanes de baixa. Aquestes tres absències de pes obligaran Salamero a recomposar el seu equip en defensa.

stats