PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/12/2010

Garrido: "L'àrbitre ens ha perjudicat, tot i que sembli el contrari"

El tècnic del Vila-real, que ha jugat 45 minuts amb un jugador més, ha destacat que hi ha hagut "masses interrupcions" i que aquest fet els ha perjudicat

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido, donant ordres al seu equip.

GetafeJuan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real, ha assegurat que l'àrbitre del partit, Paradas Romero, ha perjudicat "tot i que sembli el contrari", al seu equip, que durant 45 minuts ha jugat amb un futbolista més per l'expulsió de Cata, del Getafe.

"Hi ha hagut masses interrupcions. Ha afavorit el treball de Getafe, que s'ha organitzat per a sortir al contracop. L'àrbitre no ens ha perjudicat per una cosa en concret, tot i que a nosaltres ens hagués interessat un ritme de joc més fluid. Tallar el joc i fer faltes ajuda a col·locar-se defensivament", ha dit. El tècnic ha afegit: "Hem fet un partit en el que teníem l'atenció de guanyar. Quan es perd, el primer que fas és estar emprenyat perquè s'ha perdut i reflexionar per fer-ho millor. A la segona part, el Getafe, en inferioritat numèrica, ha tret més concentració, més intensitat defensiva, més atac ràpid. S'han adonat que havien d'exigir-se més, han sabut defensar amb intensitat i sortir ràpid", ha destacat.

Per últim, ha reconegut que el Getafe ha merescut guanyar: "Sempre que un equip guanya és perquè ha fet el que havia de fer per guanyar. Han fet el que havien de fer. A nosaltres ens ha faltat fer més coses per guanyar el partit", ha conclòs.

stats