Futbol Català
Esports Futbol 10/02/2011

La plantilla i el cos tècnic de la Gramenet recolzen al president Rafael Osuna i la seva directiva

Jugadors i entrenadors van convocar als mitjans a una roda de premsa per mostrar el seu suport als actuals màxims dirigents colomencs

Redacció
1 min
Ramon Moya, tècnic de la Gramenet

Santa Coloma de GramenetLa sala de premsa del Nou Municipal de Santa Coloma va ser l'escenari on es van donar cita una representació de la plantilla colomenca i el cos tècnic del primer equip. Uns i altres van voler manifestar el seu total suport al president Rafael Osuna. Dani Barragan, porter i capità, va manifestar que volen "deixar clar el suport incondicional cap al president. Li fem costat. El que ens va prometre s'ha anat complint més o menys. Li agraïm la seva predeterminació donat que el president està molt sol al club. No rep suport ni del consistori ni dels comerços de la ciutat".

Ramon Moya, entrenador colomenc, també va fer pinya amb el seu president. "Són els presidents i les directives anteriors els que han hipotecat aquest club i els que van crear el forat. Nosaltres estem treballant per salvar l'entitat. Al final de la temporada jo tindré la responsabilitat esportiva del descens, si s'acaba confirmant", va apuntar.

stats