Segona Divisió
Esports Futbol 20/10/2012

Un gol del local Raúl García frustra les esperances de guanyar del Girona contra el Mirandés (1-1)

Juanlu, en una acció del partit entre el Girona i el Recre

El Girona només ha pogut sumar un empat a un gol a Anduva contra el Mirandés. Després d'empatar a zero en el primer temps, Acuña ha avançat els visitants al minut 83, però un gol de Raúl García dos minuts després, ha tornat a posar l'empat en el marcador.

El primer temps s'ha acabat sense un clar dominador en el joc. Les ocasions més clares pels gironins les ha protagonitzat Jandro, però el porter local ha respost amb contundència.

Al descans, Rubi ha donat entrada a Acuña per Juanlu, un canvi que acabaria sent decisiu. A set minuts per acabar el partit, Acuña ha aprofitat una errada del porter per fer el 0-1. L'alegria ha durat ben poc perquè, tot seguit, els locals han empatat gràcies a un gol de Raúl García.

Amb aquest punt, el Girona ja en suma 18 després de deu jornades i es manté en quarta posició, en zona de promoció. El Mirandés no pot encara sortir de la zona de descens.