ESPANYOL
Esports Futbol 09/02/2013

Javier Aguirre espera un partit "molt dinàmic" contra l'Athletic, l'equip "més ràpid de la Lliga"

El tècnic de l'Espanyol ha afirmat després de l'entrenament que l'equip ha fet a Lezama que aquest diumenge ho han de fer "millor" que a Granada, Saragossa i al Bernabéu

Efe
1 min
Javier Aguirre, entrenador de l'Espanyol / RCD ESPANYOL

LezamaL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, creu que l'Athletic, que ha qualificat com "potser l'equip més ràpid de la Lliga", els plantejarà aquest diumenge un partit "molt dinàmic" i amb "un ritme molt alt, tant amb pilota com sense ella".

"Al seu estadi tenen un ritme infernal. Com el Barça o el Madrid, és un equip molt veloç que no s'atura en tot el partit i caldrà estar preparats per a aguantar-los el ritme", ha subratllat Aguirre després de l'entrenament que l'Espanyol ha fet aquest dissabte a les instal·lacions de Lezama. L'expedició blanc-i-blava, formada per 18 jugadors i amb les novetats de Víctor Sánchez i Javi López, s'ha exercitat durant prop d'una hora a les instal·lacions blanc-i-vermelles amb una mica de retard sobre l'horari previst.

Aguirre, d'altra banda, s'ha mostrat "orgullós" de tornar a trepitjar un "preciós estadi" com 'La Catedral' per última vegada abans que sigui enderrocat al final d'aquesta temporada. "Toca fer-ho millor que a Granada, Saragossa o el Bernabéu. Serà molt complicat, però la nostra intenció sempre és la de guanyar", ha comentat el tècnic mexicà, que no creu que tinguin especial transcendència les baixes de Gurpegui, Llorente i Amorebieta per als locals. "Jugarà gent que no desmereixerà res. San José i Iturraspe són bones solucions i Aduriz està tenint un any impressionant. No crec que els minvin les baixes", ha afegit Aguirre, que no ha volgut revelar l'onze que farà jugar aquest diumenge contra l'Athletic encara que ha assegurat que ho té "clar".

stats