ESPANYOL
Esports Futbol 09/06/2011

L'Espanyol convoca junta extraordinària per escollir president el 12 de juliol

Si no hi ha canvis fins llavors, el vicepresident Ramon Condal, segon màxim accionista del club, és l'únic que ha fet un pas endavant per rellevar Daniel Sánchez Llibre

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol ha convocat per al proper dia 12 de juliol (19.00 hores) la junta extraordinària d'accionistes, que se celebrarà a l'estadi de Cornellà-el Prat i tindrà com a principal objectiu escollir un nou president després de l'adéu de Daniel Sánchez Llibre.

Els tres punts de l'ordre del dia inclouen l'informe del president, la dissolució del consell i l'elecció del nou president i, finalment, l'autorització a la directiva per a l'execució i desenvolupament dels acords que s'adoptin a la junta extraordinària d'accionistes.

En cas de no haver-hi quòrum el dia 12, una cosa altament improbable per l'actual mapa accionarial i la composició del consell d'administració de l'Espanyol, el club blanc-i-blau està obligat a organitzar una segona convocatòria, que en aquest cas seria el 13 de juliol, també a les 19.00 hores.

Si no hi ha canvis fins llavors, el vicepresident Ramon Condal, segon màxim accionista de l'entitat catalana, és de moment l'únic que ha fet un pas endavant per rellevar Daniel Sánchez Llibre. Si hi ha alguna altra candidatura hauria de presentar deu dies abans, el 2 de juliol, com a data límit.

stats