ESPANYOL
Esports Futbol 18/02/2014

Stuani: "Si fem de Cornellà-El Prat un fortí podem aconseguir coses importants"

El davanter manté un discurs prudent i reitera en una entrevista a la web de l'Espanyol que l'objectiu és la permanència

Efe
1 min
Christian Stuani, davanter de l'Espanyol / RCDE

BarcelonaEl davanter de l'Espanyol Christian Stuani ha afirmat aquest dimarts que, amb vista al final de la competició, si fan de l'estadi de Cornellà-El Prat "un fortí" podran aconseguir "coses importants", encara que ha mantingut un discurs prudent ja que ha reiterat que el seu primer objectiu és la permanència.

"Esperem sumar molts punts i aconseguir el nostre primer objectiu per després intentar altres fites", ha apuntat l'uruguaià en una entrevista als mitjans oficials de l'Espanyol, qui, malgrat reconèixer que els esperen partits contra rivals teòricament més forts que ells, ha assegurat: "Donarem guerra, segur, perquè al camp som onze contra onze".

L'atacant ha destacat el compromís de l'equip: "La plantilla està capacitada per aixecar-se una i una altra vegada. És per això que al final ens veiem amb 32 punts en la classificació de Primera Divisió".

Sobre l'últim èxit de l'Espanyol, ser el primer equip que guanya al nou San Mamés davant l'Athletic, ha assegurat: "Va ser molt bonic i important per a nosaltres. A més, amb el que ens resta de Lliga podem fer moltes coses més", ha afegit.

Finalment, Stuani ha demanat a l'afició que animi l'equip dilluns que ve davant el Vila-real (22 hores): "Sabem que és un horari molt dolent, cal ser sincers, però seria bonic que vinguessin i fessin un esforç, perquè nosaltres també el farem".

stats