FUTBOL
Esports Futbol 27/05/2015

Escorcollen la seu de la Confederació de Futbol d'Amèrica del Nord, Central i del Carib a Miami

Segons un comunicat del Departament de Justícia dels Estats Units, l'escorcoll està relacionat amb la investigació per corrupció de diversos directius de la FIFA

Efe
1 min
El president de la CONCACAF, Jeffrey Webb / EFE

Nova YorkLes autoritats nord-americanes han escorcollat aquest dimecres les oficines de la CONCACAF (Confederació de Futbol d'Amèrica del Nord, Central i del Carib) a Miami, com a part de les investigacions per corrupció de diversos directius de l'òrgan de govern del futbol a nivell internacional, la FIFA. Un dels detinguts és el president de la CONCACAF, Jeffrey Webb.

Segons un comunicat del Departament de Justícia dels Estats Units, s'està duent a terme un escorcoll a les oficines de la CONCACAF a la ciutat nord-americana. Sis directius de la FIFA han estat detinguts aquest dimecres a la ciutat suïssa de Zuric quan es trobaven a l'hotel en el que s'allotgen per participar en el congrés de l'organització, que ha de triar aquest divendres al seu pròxim president.

La detenció ha estat executada a petició dels Estats Units, on una fiscalia de Nova York investiga presumptes suborns i comissions des de principis dels noranta fins a l'actualitat. La fiscalia suïssa ha obert a més un procés penal contra desconeguts per sospites de gestió deslleial i de blanqueig de diners en relació amb l'elecció de les seus del Mundial de Futbol de 2018 i 2022.

stats