LIGA BBVA
Esports Futbol 05/02/2015

El Madrid perd James dos mesos: el colombià ha de passar per quiròfan

El jugador es fractura el cinquè metatarsià del peu dret contra el Sevilla. Aquest dissabte contra l'Atlètic tampoc podrà jugar Ramos, lesionat, i Marcelo està pendent del Comitè de Competició

N. G.
2 min
Els metges avaluen la lesió de James Rodríguez contra el Sevilla / KIKO HUESCA / EFE

BarcelonaEl Reial Madrid ha aconseguit tres importants punts contra el Sevilla (en el partit ajornat de la 16a jornada de Lliga) que el distancien una mica més del Barça, el segon classificat. Tot i això, el peatge que han pagat els blancs per aconseguir els tres punts ha estat alt. Durant el partit hi va haver dos lesionats (James i Ramos) i Marcelo va veure la cinquena targeta groga i, per tant, està sancionat per al proper partit, dissabte (16h) contra l'Atlètic de Madrid.

Sergio Ramos va ser el primer a demanar el canvi. El jugador andalús va notar una punxada a la part posterior de la cuixa esquerra en el minut 8 de joc després d'intentar tallar una passada cap a Deulofeu. Ràpidament, assegut a terra, va demanar el canvi. El Madrid no ha dit encara l'abast exacte de la lesió del defensa, però podria estar tres setmanes de baixa. Amb Pepe lesionat (per problemes musculars estarà un mes fora), el Madrid s'enfrontaria a l'Atlètic amb només dos centrals: Nacho Fernández i Varane.

Més tard, va ser James qui va encendre les alarmes. El colombià s'apropava a la banqueta al minut 25 després de notar molèsties al peu dret. Després de treure's la bota i d'una primera exploració, els metges decidien que no seguís jugant i ràpidament el portaven a l'hospital per fer-li proves. El Madrid, en un comunicat, ha explicat que el davanter té fracturat el cinquè metatarsià del peu dret i serà operat en les properes hores. Així, James estarà un mínim de dos mesos de baixa i, per tant, es perdrà gairebé tot el que queda de Lliga. El colombià estaria a punt per reaparèixer en el tram final de Lliga i podria jugar les semifinals de la Lliga de Campions sempre i quan el Madrid hi arribi.

L'última baixa que podria acumular el Madrid per al partit contra l'Atlètic és Marcelo. El jugador va veure contra el Sevilla la cinquena targeta groga i, per tant, haurà de complir un partit de sanció. Tot i això, el club blanc ha decidit recórrer la targeta groga i avui el Comitè de Competició hauria de decidir si li retira o no.

stats