2a divisió
Esports Futbol 04/11/2012

Un Sabadell en hores baixes intentarà rescabalar-se al Molinón

Els arlequinats només han sumat un empat en els últims cinc partits i s'enfronten contra un Sporting que ha encadenat quatre victòries consecutives (20 h)

Efe
2 min
L'equip de casa?

SabadellUn Sabadell irregular intentarà acabar la seva mala ratxa de resultats al Molinón davant un Sporting de Gijón que va llançat (20 h). I és que el Molinón ha vist com el conjunt asturià guanyava en els sis últims partits disputats a Gijón, vol seguir en ratxa davant un Sabadell en hores baixes i al qual podria avançar en la classificació.

El Sabadell torna a El Molinón 25 anys després de la seva última visita i ho fa després d'una trajectòria irregular de la que no es fien ni els tècnics ni la plantilla blanc-i-vermella, que ja ha viscut en carn pròpia com rivals que teòricament eren inferiors els han superat.

Els arlequinats volen girar full del seu nefast mes d'octubre, en què han encadenat quatre jornades de Lliga sense vèncer, amb tres derrotes i un empat, a més de la dolorosa eliminació de la Copa el Rei, a casa contra el Còrdova.

El conjunt català confia que el mes de novembre resulti més favorable als seus interessos i, segons paraules del tècnic Lluís Carreras, acudeixen a Gijón "a gaudir" però amb "la il·lusió de vèncer", pel que seran fidels a la seva filosofia ofensiva.

Per canviar la seva dinàmica actual, el Sabadell confia en la seva gran estrella i màxim realitzador del passat exercici, l'extrem Manolo Lanzarote que reapareix aquesta jornada després de complir dos partits de sanció.

Per contra, Carreras continua sense poder comptar amb els lesionats Tortolero, Jesús Olmo, Baha i Gato. El capità Juvenal no s'ha recuperat a temps i no viatja a Astúries, com tampoc el migcampista Héctor Simón, descartat per decisió tècnica.

Una de les principals incògnites és saber si Ulisses Dávila, davanter mexicà cedit pel Chelsea, entrarà a l'equip titular després del seu gran gol marcat la passada jornada contra el Còrdova que va permetre salvar un punt al Sabadell a la Nova Creu Alta.

D'altra banda, José Ramón Sandoval, entrenador dels asturians, té en el lateral Alberto Lora l'única novetat en l'alineació, doncs a la Copa va reservar la més gran part de jugadors que ve utilitzant en Lliga.

L'entrenador blanc-i-vermell ha assegurat que volia "donar continuïtat a allò que va bé" però aposta per l'entrada de Lora, un dels jugadors més regulars de la plantilla sportinguista i que va ser peça clau des que va debutar a l'equip fa ja quatre temporades i també recupera el davanter Gastón Sangoy després de complir un partit de sanció.

stats