LIGA ADELANTE
Esports Futbol 03/01/2015

El Sabadell comença la remuntada amb moltes baixes

Els arlequinats, que són a cinc punts de la permanència, reben la visita d'un Recre que també necessita sumar punts (17 h, Esport3)

Efe
2 min
El Sabadell celebra el primer gol / CE SABADELL

SabadellEl Sabadell comença l'any amb moltes baixes i amb l'objectiu de remuntar, davant un Recreativo que es troba en una situació semblant, amb un mal inici de temporada i amb la necessitat de millorar la imatge donada fins a l'aturada nadalenca per intentar assegurar-se una permanència que ara té a cinc punts (17 h, Esport3).

"Necessitem guanyar un partit i netejar-nos de tot el que hem arrossegat fins ara. En el moment en què l'equip aconsegueixi guanyar s'alliberarà de molts obstacles", ha assegurat el tècnic del Sabadell, Álex García. Amb el Recreativo de Huelva a cinc punts, el preparador del conjunt arlequinat és conscient de la magnitud que suposa la primera trobada de l'any: "És un partit molt similar al del Leganés, donades les necessitats de tots dos. És un partit de doble importància".

Tot i això, García haurà d'afrontar aquest important compromís amb una llarga llista de baixes. A les ja sabudes de Víctor Espasandín, sancionat per acumulació d'amonestacions, i de Longás i Tamudo, lesionats de llarga durada, se sumen les de Juanto, Forgas i Gato.

Sense Tamudo, Juanto ni Forgas com a referències ofensives, l'entrenador barceloní ha decidit convocar Pol Roigé. El jugador del filial, acompanyat pels seus companys Yeray i Agus Medina, debuta en una llista del primer equip.

Pel que fa al rival, Álex García vol aprofitar la mala dinàmica del Recreativo de Huelva per sumar els tres primers punts del 2015: "És un equip golejador, però ara té una certa debilitat defensiva que hem d'aprofitar".

Els de Huelva, que estan a un sol punt del descens, intentaran tallar la seva ratxa de cinc derrotes seguides, trajectòria negativa que no vivia des de fa quinze anys a Segona, per emprendre una nova vida el 2015.

Tot i això, la Nova Creu Alta és un estadi maleït per al conjunt recreativista, ja que mai ha guanyat allà després de tretze visites, en què ha aconseguit nou derrotes i quatre empats.

A més, la plantilla andalusa segueix sense cobrar tot el que se li deu, de manera que el club està incapacitat per fitxar o traspassar jugadors en haver estat suspès els seus drets federatius.

Dins d'aquest panorama, la bona notícia és que amb l'aturada nadalenca el tècnic José Luis Oltra ha pogut recuperar efectius i per aquesta trobada podrà comptar de nou amb els lesionats David Córcoles i Juan Antonio González 'Juanan', tots dos defenses, i amb el migcampista uruguaià Javier Cabrera.

També torna a la llista el migcampista de Huelva Jesús Vázquez, un cop complerta la seva sanció, i el porter Rubén Gálvez, absent en l'última convocatòria per un assumpte familiar. Segueixen de baixa el migcampista Álvaro Antón i el lateral Fernando Vega.

Alineacions probables:

Sabadell: Nauzet; Cristian, Martí Crespí, Kiko Olivas, Riau; Hervás, Hidalgo, Eguaras, Sotan; Collantes i Lucas Porcar.

Recreativo de Huelva: Sotres; Córcoles, Menosse, Juanan, Víctor Díaz; Jesús Vázquez, Dimas; Pedro Ríos, Montoro, Cabrera o Núñez; i Joselu.

Àrbitre: De la Fuente Ramos (Comitè de Castella i Lleó).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 17 h, Esport3.

stats