Brasil 2014
Esports Futbol 14/07/2014

Sabella: "Els jugadors són un orgull per al país per l'esforç que han fet"

El seleccionador argentí ha assegurat que l'equip "ha fet un gran partit contra una superpotència" i que "qualsevol dels dos haurien pogut guanyar"

Ara
1 min

BarcelonaTot i la derrota a la final del Mundial, Alejandro Sabella ha posat molt bona nota als jugadors de l''albiceleste'. "Són un orgull per al país per l'esforç que han fet. Més enllà del dolor, es poden mirar als ulls i saber que han donat el màxim", comentava l'entrenador a la roda de premsa posterior.

El tècnic ha destacat que l'equip "ha crescut" al llarg de la competició i que "s'ha sobreposat a les adversitats", fent referència a les lesions. "Hem fet un gran partit contra una superpotència com és Alemanya. Era un d'aquells partits que qualsevol pot guanyar. Ens ha faltat definir. Hem tingut moltes ocasions en un partit que habitualment és tancat, perquè qualsevol error et condemna", ha dit amb cert orgull.

Sabella no ha volgut parlar del seu futur com a seleccionador. "No puc fer-ho. Ara em toca estar amb els jugadors, amb la família, amb l'AFA. Descansar, i després ja es veurà".

stats