Esports Futbol 20/10/2013

El Sant Gabriel tomba el Rayo i el Barça evita 'in extremis' l'ensopegada contra el Transportes

L'Espanyol ha pogut salvar un punt en la seva visita a Huelva, mentre que el Llevant Les Planes ha sortit golejat de Bilbao davant l'Athletic

La davantera del Sant Gabriel Marta Villagrasa llença una falta contra el Rayo

Sant Adrià del BesòsImportantíssima victòria la que ha sumat el Sant Gabriel aquest diumenge contra el Rayo Vallecano, que li permet situar-se cinquè amb 13 punts. Ha sigut per la mínima (1-0) i en un partit tens, no gaire vistós. Un solitari gol de Marta Villagrasa en un llençament de falta des de més de 35 metres que Ali no ha sabut aturar després d'un bot, ha sigut suficient argument per deixar els punts a Sant Adrià. Una internada de Priscila fins a l'àrea petita i un remat suau de Pinel han sigut el més destacat d'un primer temps de més intensitat que joc. A la represa el joc s'ha estirat i, després del gol de Villagrasa, el Rayo s'ha abocat a l'atac però sense aclarir gaire les seves jugades. Baudet ha pogut sentenciar però, quan ja tenia la portera batuda, ha vist com la central Costa li prenia la pilota abans de rematar. Una acció final de Noe hauria pogut deixar el maracador final en 1-1, però la seva rematada ha marxat desviada.

A Sant Joan Despí, el Barça ha hagut de patir per derrotar un esforçat Transportes Alcaine (2-1) que a punt ha estat de treure profit de la dispersió blaugrana. Corredera ha obert aviat el marcador després d'una gran acció personal per la banda, però un gol de Clara a la represa ha portat els nervis a la banqueta de Xavi Llorens. Ha sigut Vicky, amb un xut de rosca perfecte, qui desencallés un partit espès de les blaugranes per mantenir-les al capdavant de la classificació, empatades a punts amb un Llevant que s'ha endut el derbi contra el València 2-3.

Menys sort, tot i que ha pogut salvar un punt, ha tingut l'Espanyol en el seu desplaçament a Huelva. L'equip de Santi Garcia ha començat per darrere en el marcador després d'un gol de Martín-Prieto al primer quart d'hora de joc, però Bárbara, a la contra, ha pogut empatar ben entrada la segona meitat. Sara, després d'una acció per fora, ha superat la portera per fer un il·lusionant 1-2 que Ángela Sosa, a cinc minuts del final, ha desfet amb un potent xut de falta.

Qui no ha tingut res a fer ha sigut el Llevant Les Planes, que ha sortit escaldat de Lezama després d'un dur 9-1 de l'Athletic, en una derrota que deixa les catalanes en zona de descens. Només arrencar el matx, les noies de Natalia Astrain ja han vist com anul·laven un gol a l'equip basc, en un avís del que vindria. Un atac-i-gol. Manuela ha obert la golejada al minut cinc i Ibarra ha ampliar l'avantatge de penal al 18. Erika, amb tres gols, i Flaviano, han deixat el partit sentenciat al descans (6-0). Sara Serna ha tret l'orgull de les de Sant Joan Despí al minut 55 però novament Manuela, amb dos gols més, i Erika, han acabat de fer sang de la visita catalana a Bilbao.