SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/01/2013

El Girona caça un punt contra el filial del Madrid (0-0)

Els dos equips han gaudit d'oportunitats per marcar, però cap ha pogut bellugar el marcador. El Girona segueix instal·lat en els llocs de 'play-off' ascens a Primera

Efe
2 min
Dani Mallo celebra un dels gols del Girona / NOLIMITFOTO.COM

MadridEl Reial Madrid Castella i el Girona han ofert sobre la gespa de l'estadi Alfredo di Stéfano un partit intens i amb bon ritme al que només li ha faltat la cirereta del gol (0-0), malgrat les nombroses ocasions que han tingut els dos equips, especialment el conjunt local.

El partit ja apuntava maneres des de l'arrencada amb alternatives per als dos conjunts i la pilota es desplaçava d'una àrea a una altra. Un xut alt de Jesé després d'una bona acció personal de Morata era respost amb un xut baix de Felipe Sanchón que obligava Jesús a fer acte de presència.

A partir d'aquí el Girona ha tingut el control de la pilota mentre el Castella ha posat emoció amb les seves arribades i han gaudit de dues ocasions gairebé consecutives. La primera l'ha protagonitzat Jesé, però el seu xut sec l'ha rebutjat bé Mallo. Més clara ha estat la de Morata, que ha enviat la pilota per damunt del travesser quan es trobava a l'àrea petita i lliure de marca.

En la segona meitat el panorama no ha canviat. Jofre ha disposat d'una gran ocasió en un mà a mà amb Jesús, però la seva vaselina ha marxat fora per poc. Més clares han estat les dues de Morata, molt treballador durant tot el xoc però desencertat de cara a porteria.

Encara hi ha hagut temps perquè el porter del Girona intervingués una vegada més, aquesta vegada traient amb una estirada un xut ben intencionat de Juanfran.

Amb aquest empat el Castella torna a sumar un punt després de tres derrotes consecutives, mentre que el Girona s'aferma en els llocs de 'play-off' d'ascens.

Fitxa tècnica

REIAL MADRID CASTELLA 0GIRONA 0

Reial Madrid Castella:

Jesús; Fabinho (Álex, min.59), Iván, Nacho, Casado; Mosquera, José Rodríguez (Mascarell, min.75), Juanfran, Borja (Lucas, min.80); Jesé i Morata.

Girona: Dani Mallo; José, Chus Herrero, Migue, David García; Luso, Tébar, Jofre (Jandro, min.54), Juanlu; Felipe Sanchón (Ion Vélez, min.79) i Acuña (Benja, min.61).

Àrbitre: Arcediano Monescillo (Castella-la Manxa). Ha mostrat targeta groga a Felipe Sanchón (min. 21), Chus Herrero (min. 45). José Rodríguez (min.67), Migue (min.78), Mosquera (min.80) i Luso (min.90).

Incidències: Partit corresponent a la 21a jornada de la Lliga Adelante disputat a l'estadi Alfredo Di Stéfano davant 2.472 espectadors.

stats