Espanyol
Esports Futbol 12/11/2012

Una enquesta a 862 seguidors de l'Espanyol conclou que el soci periquito vol Oliveró de president

Segons el qüestionari, encarregat per Oliveró a l'empresa Duran-Tortosa Asociados, el vicepresident és el preferit dels socis, especialment entre els aficionats joves

Natalia Arroyo
1 min
Sergio Oliveró, a la llotja de l'estadi de Cornellà al costat del conseller Albert Garrofé

BarcelonaUna enquesta realitzada a 862 seguidors de l'Espanyol, dels quals el 41,8% és accionista, conclou que més del 53% dels socis prefereix que el candidat Sergio Oliveró surti escollit en les pròximes eleccions a la presidència del club blanc-i-blau. Ha sigut precisament el vicepresident econòmic qui ha encarregat aquesta enquesta a l'empresa Duran-Tortosa Asociados, que va parlar amb els aficionats periquitos abans del partit de dissabte contra l'Osasuna a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Un 10% dels entrevistats no sap encara quin candidat votarà, mentre que un 53,7% té clar que voldria que Sergio Oliveró guanyés les eleccions. En segon lloc apareix Joan Collet, amb el 30,4% dels vots, per un 5,9% que recull el tercer candidat, Arnau Baqué.

D'aquestes opinions, l'estudi conclou que el 61,2% dels menors de 25 anys votaria Oliveró i només el 25,2%, Collet (Baqué obtindria el 4,9% dels vots). El conseller delegat, en canvi s'enduria la majoria de vots dels majors de 65 anys, amb el 46,3% per un 43,5% d'Oliveró i un 0,9% per a Baqué.

Els socis amb localitat a la tribuna presidencial seria partidària de donar suport a Oliveró (58,6%) molt per davant de Collet (13,8%), mentre que un 20,7% encara està indecís. Als gols, Oliveró també reuneix més del 50% dels vots i Collet es queda en prop d'un 29%.

A més, el 95,5% dels entrevistats és partidari d'escollir el president pel vot de la majoria dels 14.000 accionistes, mentre que un 4,5% preferiria que sortís a partir del vot dels dos màxims accionistes.

stats