FUTBOL
Esports Futbol 14/07/2014

Messi: "Ho vam donar tot, però no n'hi va haver prou per guanyar el títol"

El combinat de Sabella ha sigut rebut al seu país per milers d'aficionats

Ara / Efe
1 min
Messi amb la President d'Argentina / TWITTER: @TEAMLIONELMESSI

Buenos Aires / BarcelonaEls argentins, després de caure davant Alemanya a la final del Mundial del Brasil, han arribat al seu país, on l'han esperat milers d'aficionats. "Aquest grup va lliurar fins al final", ha declarat a la televisió pública el seleccionador Alejandro Sabella després de baixar de l'avió.

Els futbolistes han evitat la premsa i s'han ficat capcots a l'autobús que els ha portat fins a la seu de l'Associació de Futbol Argentina (AFA), on els ha esperat la presidenta de l'Argentina, Cristina Fernández. "M'hauria agradat venir d'una altra manera i en una altra situació", ha dit concís Javier Mascherano, un dels millors jugadors argentins del Mundial i l'únic del planter que ha fet declaracions.

A la seu de l'AFA, Cristina Fernández ha felicitat la plantilla de Sabella i ha expressat l'agraïment del poble argentí. Els jugadors del Barça Leo Messi i Javier Mascherano han parlat durant l'acte: "Ho vam donar absolutament tot, però no n'hi va haver prou per emportar-nos la Copa. Creiem, però, que potser vam donar alegria a la gent", ha explicat el 10 del Barça i la selecció sud-americana.

El migcampista blaugrana, per la seva banda, també ha parlat amb Fernández: "Hem deixat una sèrie de valors per la gent que ens ha vist jugar, hem ensenyat com competir", ha comentat. "Tant de bo marquem un camí i puguem seguir així", ha afegit. Després de ser rebuts per la presidenta, el conjunt albiceleste es dirigirà en caravana fins al centre de la capital argentina, on milers de seguidors els homenatjaran.

stats