Espanyol
Esports Futbol 07/03/2013

Simao: "Aguirre és el tècnic adequat per liderar un projecte"

L'extrem de l'Espanyol defineix l'actual entrenador com un tècnic "d'un nivell superior" i celebra que el mexicà hagi complert 100 dies a la banqueta periquita

Efe
1 min
Simao Sabrosa, en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsSimao Sabrosa s'ha mostrat partidari de la continuïtat de l'actual entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, i ha assegurat que és "el tècnic adequat per liderar un projecte des del principi de Lliga".

El futbolista portuguès ha confessat que guarda molt bones impressions del preparador mexicà, després del seu pas per l'Atlètic de Madrid, on van coincidir: "Jo he viscut dues temporades fantàstiques amb ell aquí, i no cal tenir dubtes. Ja ha demostrat el seu gran treball anteriorment i és d'un nivell superior".

Precisament, aquest dijous, Aguirre compleix cent dies al capdavant de l'equip. "N'estic molt content. Amb els seus mètodes i energia estem en una situació millor. El conec i sé com aixeca un grup però, encara que ara estem en un moment més positiu, no ens podem relaxar", ha apuntat el jugador, centrat en la salvació de l'Espanyol.

En aquest sentit, el portuguès ha qualificat el pròxim partit de Lliga contra el Rayo Vallecano, aquest dissabte, com "la nostra següent final". "No hi ha més futur que el partit següent, si no pensem així alguna cosa sortirà malament. Ara tothom pressiona, els de baix també i no deixen espais. Ningú no regala res", ha afegit.

Simao està il·lusionat per seguir gaudint del futbol com a blanc-i-blau. "Encara tinc un any més de contracte amb l'Espanyol, però, a més, si les lesions em respecten vull seguir jugant. Em sento feliç per participar i ajudar", ha explicat. El lusità és un dels habituals en l'onze inicial d'Aguirre.

stats