OPINIONS PREMSA ESPORTIVA
Esports Futbol 02/03/2015

"Les conjures que s'allarguen fins a la matinada no serveixen de res", a les opinions de la premsa esportiva

L'empat del Madrid davant del Vila-Real i el cop d'efecte que això suposa a la Lliga copsen les opinions de la premsa esportiva d'aquest dilluns.

Ferran Mitjà
2 min
Criatiano Ronaldo lamenta una ocasió errada davant del Vila-Real

BarcelonaEl Vila-Real, amb jugadors menys habitual, ha empatat al Bernabéu i ha provocat que la distància entre Madrid i Barça es redueixi a, tant sols, dos punts. El club català torna a dependre de si mateix, ja que els blancs han de passar pel Camp Nou. Les opinions de la premsa esportiva:

Josep Maria Casanovas a 'Sport': "Cristiano i companyia estan en hores baixes, la famosa BBC, Benzema, Bale i Cristiano, una jornada més han quedat en evidència davant del trident barcelonista. Queda molta Lliga i el títol se l'endurà el que més fort estigui en l'esprint final".

Josep Maria Artells a 'Mundo Deportivo: "Les conjures que s'allarguen fins a altes hores de la matinada no serveixen de res si després no es reflecteixen al camp. Queden en brindis al sol. El Madrid no aguanta la pressió del Barça i va fallar davant del Vila-Real. Ho tenia tot a favor davant d'un 'submarí' plaga't de suplents, però l'equip de Marcelina va demostrar perquè s'emporta elogis en un Bernabéu que va acabar esbroncant Ancelotti".

José Vicente Hernáez a 'Marca': "Espero que en els pròxims 100 anys no em surti cap predicador d'aquells que tant abunden parlant de la importància que té descansar entre setmana. El partit d'ahir ha fet miques un dels grans tòpics del futbol. Mai més! A l'hora de la veritat tot va sortir al revés. Les mentides del futbol, enlaire. Era el Reial Madrid el que semblava haver-se deixat la pell en terres austríaques, mentre que el Vila-Real era un equip fresc, com un enciam recent rentat".

Toni Padilla a l''Ara': "Amistat. Diuen que algunes de les claus per entendre els fitxatges d'Areido Braida i Carles Rexach són les seves relacions, les seves amistats. Ara resulta que per fitxar jugadors en nom del Barça, doncs, cal conèixer gent. Què vol dir exactament? Que si algú en nom del Barça pica a la porta i l'emissari és un desconegut... la gent no l'escoltarà? Sempre havia cregut que el Barça ja tenia un pes dins del mercat internacional. Potser vaig equivocat".

Carles Ruipérez a 'La Vanguàrdia': "Perquè el triplet continuï sent una opció a l'horitzó, un somni viu, arriba el març. Un mes que va començar bé ahir amb els dos punts que es va deixar el líder i que podria propulsar el Barça, l'únic equip de la Lliga que encara aspira als tres grans títols".

stats