Esports
Esports Futbol 28/09/2012

Toni Nadal: "Si Cristiano acceptés la superioritat de Messi potser no estaria tan trist"

L'entrenador del tenista Rafa Nadal també ha parlat del cas Anna Tarrés: "Si algú escoltés el que li dic a vegades al Rafa en els entrenaments diria que sóc un tirà"

Efe
1 min
Toni Nadal, oncle i entrenador del tenista Rafa Nadal

Palma"Potser, si acceptés aquesta superioritat (de Messi) no estaria tan trist", ha afirmat Toni Nadal durant un col·loqui organitzat per l'Ajuntament de Palma a través de l'Agència de Desenvolupament Local, PalmaActiva, que ha reunit més de 200 persones.

Toni Nadal també s'ha referit a la polèmica suscitada amb l'exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada Anna Tarrés i els mètodes que feia servir amb les seves nedadores en els entrenaments.

"S'han dit moltes coses, però si algú escoltés el que jo de vegades li dic al Rafael a les sessions d'entrenaments, que són dures de per si, diria que sóc un tirà", ha assenyalat.

Nadal ha recalcat que la seva filosofia és que "només es pot aconseguir l'èxit amb molta feina i que sempre, sempre, hi ha marge de millora".

"El fracàs no és no arribar a ser el que un aspira, el fracàs és no intentar-ho", ha assegurat, després d'insistir que una altra de les seves prioritats ha sigut desenvolupar el caràcter de Rafael Nadal perquè "això té un profund impacte en els resultats i en la motivació".

stats