Futbol
Esports Futbol 19/08/2015

La quiniela augmenta el seu preu a causa de la pèrdua de recaptació

A partir del curs 2015-16, cada columna costarà 75 cèntims en lloc dels 50 cèntims que costava des de la instauració de l'euro

Ara
1 min
El Reus busca ingressos atípics

BarcelonaQuan falten pocs dies per a l'inici de la nova temporada de Lliga espanyola, els jugadors de la quiniela s'hauran de gratar la butxaca si volen seguir fidels a aquest joc, ja que Loterías y Apuestas del Estado (Selae) ha anunciat que augmentarà el preu de cada columna de quiniela un 50% durant aquesta temporada, dels 50 als 75 cèntims, amb la intenció de rellançar els premis milionaris i atraure nous consumidors.

La decisió de la Selae arriba després que les vendes de la quiniela caiguessin un 12% el 2014, xifra que se suma al 17% que es va perdre l'any anterior. La dispersió horària i l'augment de les diferències entre els equips espanyols són dos dels motius que han conduït al fet que els consumidors hagin perdut interès en aquest joc, que, consegüentment, cada cop dóna premis més baixos.

La temporada passada ja es va incloure una modificació substancial, el nou sistema del ple al 15, casella on es va substituir el tradicional sistema d'1X2 per una sèrie de caselles que representaven els gols que anotava cada equip.

stats