Futbol
Esports Futbol 27/10/2012

El València no pot aixecar el gol matiner del Betis i cau al Benito Villamarín (1-0)

Salva Sevilla ha aprofitat un mal refús de Rami per avançar els andalusos al minut 9. Tot i reaccionar al segon temps, els xe no han pogut evitar la quarta derrota de la temporada

Soldado protegeix la pilota davant Mario, durant el Betis-València

BarcelonaEl València ha patit la quarta derrota de la temporada després de caure 1-0 contra el Betis al Benito Villamarín. L'equip de Pepe Mel n'ha tingut prou amb un gol de Salva Sevilla al minut 9 de partit per endur-se la victòria davant un conjunt xe que, tot i reaccionar al segon temps, no ha sabut aprofitar les seves ocasions.

La primera meitat ha tingut clar color verd-i-blanc. El Betis de Pepe Mel ha fet bo el seu millor joc per avançar-se aviat en el marcador. Juan Carlos ha fet una centrada des de la banda esquerra que Rami ha refusat malament. La pilota ha quedat solta a la frontal de l'àrea, des d'on Salva Sevilla ha engaltat un xut que ha superat el porter Diego Alves, que ha arribat a fregar la pilota. Poc abans del descans, Campbell, de cap, ha tingut el 2-0.

Hauria sigut la sentència. Amb només un gol de desavantatge, el València ha sortit decidit a capgirar el marcador en la segona meitat. Pellegrino ha donat entrada a Banega per Albelda i el migcampista ha donat un altre aire al seu equip. Més perillós, jugant millor, els xe han aconseguit el domini del partit. Soldado ha tingut l'empat al minut 59, però també el Betis amenaçava, a través de Rubén Castro i Adrián. Novament Soldado i també Viera han disposat d'alguna altra ocasió per fer l'1-1, però finalment els xe s'han quedat amb l'1-0 i una nova derrota que els allunya de les places europees.