Esports Futbol 05/06/2013

La junta d'accionistes nomena Amadeo Salvo nou president del València Club de Futbol

L'elecció d'aquest consell d'administració es va produir ahir a la nit amb el suport del 93 per cent de les accions presents en la junta accionistes del club de Mestalla

Efe
1 min

ValènciaLa junta d'accionistes del València Club de Futbol va triar ahir el nou president de l'entitat. Amadeo Salvo és des d'ahir el màxim responsable del consell d'administració del club de Mestalla a proposta de la Fundació València CF, màxima accionista de l'entitat.

A Salvo l'acompanyaran en aquesta nova etapa del club valencià sis persones que conformaran el consell d'administració. El màxim òrgan de decisió del club estarà format per l'exjugador internacional del València, Juan Cruz Sol, Mónica Escamilla, Manuel Peris, Salvador Martínez, José Manuel Palau i Miguel Ángel Gil.

L'elecció d'aquest consell d'administració es va produir ahir a la nit amb el suport del 93 per cent de les accions presents en la junta accionistes del València, club en el qual la Fundació València CF té el setanta per cent dels títols.

Salvo va prometre als accionistes "democratització, unió i il·lusió" en la seva etapa al capdavant de l'entitat i va agrair el suport que ha rebut per dirigir el club. "A partir d'aquest moment informarem dels processos i de com fem les coses perquè jo també sóc un petit accionista del València CF", va agregar el nou president del club valencià.

"Si no hi ha unió no refinançarem el nostre deute, no acabarem l'estadi i no tindrem jugadors de la pedrera en el primer equip", va indicar. Salvo va ser triat amb més del 93 per cent de les accionis assistents a la gent, amb un 6,5 d'abstencions i amb un 0,8 de vots en contra.

stats