LIGA BBVA
Esports 31/10/2014

El València convoca una junta extraordinària després de l'arribada de l'empresari Peter Lim

La junta se celebrarà el dia 1 de desembre i servirà per cessar i nomenar els consellers i modificar el número de membres del consell d'administració

Efe
1 min
Peter Lim i Amadeo Salvo  Ahir a València.

ValènciaEl València, club al que el cap de setmana passat es va incorporar l'empresari Peter Lim com a accionista majoritari, ha convocat una junta general extraordinària d'accionistes per al dia 1 de desembre.

Aquesta junta general se celebrarà deu dies després de la junta general ordinària que el club va fixar fa unes setmanes per al 20 de novembre i en la qual analitzaran els comptes del passat exercici i el pressupost de l'actual.

En l'ordre del dia de la junta extraordinària convocada per a l'1 de desembre es tractarà el cessament i nomenament de consellers i la modificació del número de membres del consell d'administració de la societat, així com la modificació de nou dels articles de la disposició addicional dels estatuts socials del club. S'ha fixat la data del 2 de desembre per a la segona convocatòria en el cas que la junta no es pogués celebrar el dia 1.

stats