SELECCIÓ CATALANA
Esports  /  Futbol 20/03/2019

El Valladolid i el Rayo Vallecano prohibeixen als seus jugadors ser convocats amb Catalunya

El Valladolid tampoc dona permís a l'entrenador, Sergio González, seleccionador català

N.g.
1 min
Alcaraz i Masip, jugadors catalans del Valladolid

BarcelonaEl Valladolid va anunciar aquest dimarts que no permetrà que els seus jugadors siguin convocats per la selecció catalana per disputar l'amistós de dilluns vinent contra Veneçuela. A més, tampoc donarà permís a l'entrenador Sergio González, un dels seleccionadors del combinat català, perquè s'assegui a la banqueta.

Tot i que Gerard López i Sergio González encara no han donat la convocatòria (la faran oficial aquest dimecres al migdia), el Valladolid va anunciar dilluns que Rubén Alcaraz i Jordi Masip estarien a la llista de Catalunya, però aquest dimarts va puntualitzar que els dos jugadors no podran participar en aquest partit. El club assegura que "respecta la Federació Catalana de Futbol" però entén que "ha de fer prevaler els seus propis interessos esportius en una fase decisiva de la temporada i evitar córrer riscos que puguin suposar una lesió d'algun d'aquests dos futbolistes, fins ara claus per a l'equip".

Alberto García i Álex Moreno, del Rayo, tampoc

Dimarts a la nit, el Rayo Vallecano també va anunciar la decisió de no donar permís als seus jugadors Alberto García i Álex Moreno perquè disputin aquest amistós amb Catalunya. "Prenem aquesta decisió des del respecte a la Federació Catalana de Futbol però entenent que hem d'evitar qualsevol risc de lesió dels nostres jugadors en un moment tan decisiu de la competició".

El Rayo afegeix, per justificar la seva decisió: "A causa de la incorporació immediata d'un nou entrenador, creiem que és de vital importància que els jugadors estiguin en totes les sessions preparatòries de cara a assimilar els conceptes tàctics del nou 'mister'".

stats