Futbol
Esports Futbol 10/04/2023

Baena denuncia Valverde a la policia per l'agressió després del Reial Madrid - Vila-real

El jugador groguet ha pres aquesta decisió després del cop de puny que li va donar dissabte el futbolista blanc a la zona d'autocars

ARA
2 min
Fede Valverde i Álex Baena

BarcelonaDesprés de la derrota (2-3) del Reial Madrid contra el Vila-real, el futbolista blanc Fede Valverde va propinar un cop de puny a Álex Baena, jugador del Vila-real. Segons recull la premsa madrilenya, l'agressió es va produir de camí a l'aparcament dels autocars dels dos equips. L'uruguaià l'hauria estat esperant en aquesta zona. "Digue'm ara el que m'has dit sobre el meu fill", li hauria dit el migcampista de l'equip madrileny abans de l'agressió.

L'origen del cop de puny s'explicaria arran del partit de Copa del Rei que va enfrontar els dos equips a l'Estadi de la Ceràmica el 19 de gener, amb resultat favorable als blancs (2-3). En aquell duel, Baena, després d'una falta, li hauria dit "Plora ara, que el teu fill no naixerà". Llavors circulaven informacions sobre els problemes que la dona de Valverde estava tenint durant el seu segon embaràs.

Segons l'entorn de l'uruguaià, durant el partit d'aquest dissabte al Bernabéu, el migcampista del Vila-real hauria repetit una frase similar, fet que hauria detonat l'actitud de Valverde. "Amb la família no t'hi pots posar", li hauria dit el jugador blanc abans de donar-li el cop de puny, segons recull Marca.

L'agressió va sorprendre la comitiva de l'entitat castellonenca. Xisco Nadal, delegat del Vila-real, va tuitar "Valverde, macarra i covard", però va acabar esborrant la piulada. Per la seva banda, el mateix Baena es va mostrar "molt trist" per l'agressió rebuda, al mateix temps que va negar el comentari sobre l'embaràs de la dona de Valverde. "És totalment fals que jo hagi dit això", va piular en majúscules.

Baena denuncia Valverde

El jugador groguet, segons ha informat el Vila-real en un comunicat, ha presentat una denúncia davant la policia aquest diumenge. Això provoca que l’incident comenci el seu recorregut per la via penal. Valverde podria patir una possible sentència condemnatòria lleu. En canvi, Baena no ha denunciat els fets davant el Comitè de Competició. Per tant, si això no passa no hi haurà sanció esportiva per a Valverde a no ser que hi entri la Comissió d’Antiviolència, que podria inhabilitar el futbolista durant un temps o sancionar-lo econòmicament. El Vila-real, malgrat no haver denunciat l’acció, dona tot el suport al seu jugador. Unes imatges compartides per El Chiringuito mostren Baena amb el pòmul inflat durant el viatge de tornada a Castelló.

stats