Esports Futbol 10/12/2012

Verdú: "Intentarem aconseguir els dotze punts abans d'acabar la primera volta"

El jugador de l'Espanyol sap que tenen dues sortides "complicades" (Barça i Madrid), però assegura que no renuncien a res

Efe
1 min
Verdú, l'autor d'un dels gols de l'Espanyol en el partit contra el Sevilla a Cornellà-el Prat / EFE

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha assegurat aquest dilluns que el calendari "és complicat" per al seu equip, encara que l'objectiu és sumar dotze punts abans d'acabar la primera volta del campionat.

"Hi ha dues sortides complicades (Barça i Madrid) i rebrem dos rivals per la permanència (Deportivo i Celta), però no renunciem a res", ha dit Verdú.

"Si penséssim que perdrem tots els partits ja no hi aniríem. Són onze contra onze i sortirem sempre a guanyar", ha apuntat el futbolista, que ha descartat que existeixi pànic pels pròxims enfrontaments de Lliga. D'altra banda, Verdú ha assegurat que el balanç de la jornada ha estat "positiu", malgrat l'empat cedit a casa contra el Sevilla.

"Quan va acabar el partit contra el Sevilla [amb l'empat del conjunt andalús al descompte] vam tenir la sensació d'haver perdut dos punts, però ara veiem que els equips que teníem per sobre a la taula no s'han escapat", ha dit.

El català s'ha mostrat convençut de la reacció de l'equip: "Estem segurs que sortirem endavant, hem d'estar més units que mai". Verdú ha destacat que "el perfil motivador del tècnic, Javier Aguirre, enganxa la gent". El jugador ha reconegut que l'equip és "una mica més defensiu, hem tret una mica la figura del mitjapunta".

stats