Espanyol
Esports 11/11/2014

Víctor Sánchez: "Si juguem com ho fem a casa, perdrem poc"

El migcampista de l'Espanyol es mostra preocupat per la falta de gol de l'equip i aplaudeix la bona sintonia del vestidor

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha afirmat aquest dimarts que, després dels últims resultats a la Lliga, l'equip ha de "donar un cop a la taula fora de casa". I no se li acut "millor escenari que Bilbao (davant l'Athletic) per fer-ho i aclarir una mica els fantasmes".

El futbolista ha subratllat la fortalesa de l'equip com a amfitrió: "El grup sap que jugant partits com els que hem fet a casa, perdrem poc". A més, ha reconegut que el vestidor està "una mica preocupat pel tema del gol" perquè els "està costant molt fer-los", tot i que s'ha mostrat optimista.

Pel que fa a l'última jornada contra el Vila-real, Víctor Sánchez ha destacat l'esforç del col·lectiu. "Gràcies a l'empenta i al cor que vam posar vam aconseguir empatar. Crec que ens ho mereixíem, perquè vam tenir oportunitats, els vam ficar enrere i quan va marcar Colotto (1-1) va ser una immensa alegria", ha recordat.

El català ha mantingut que les actuacions dels àrbitres estan perjudicant al grup. L'Espanyol va reclamar dos penals a Stuani davant el Vila-real: "Al final es compensen els arbitratges, encara que aquest any ens han tret molt. No porto el compte, però potser portem cinc o sis penes màximes que no ens han xiulat".

Finalment, el migcampista ha lloat el bon ambient que es viu entre els seus companys. "Mai m'he trobat un vestidor així. Tots ens ajudem. Això fa moltíssim per sortir de les situacions difícils que s'han presentat i es presentaran d'ara endavant", ha asseverat.

stats