ESPANYOL
Esports Futbol 23/03/2015

Víctor Sánchez: "Tant de bo aquest sigui l'any de guanyar un dels dos grans, Barça o Madrid"

El migcampista de l'Espanyol ha valorat la possibilitat que el club blanc-i-blau sigui jutge de la Lliga a les darreres jornades

Ara
2 min
Víctor Sánchez en roda de premsa / ESPANYOLTV

BarcelonaDesprés de dos empats consecutius i d'acumular 408 minuts sense marcar cap gol, Víctor Sánchez ha fet repàs de l'actualitat espanyolista a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. El migcampista ha comentat els darrers partits de l'Espanyol i ha parlat de la possibilitat que l'equip sigui jutge de la Lliga, en els enfrontaments contra el Barça i el Reial Madrid, al tram final de la temporada.

Ambició? No és la paraula exacta per definir el que ens està passant en els últims partits –ha dit Víctor Sánchez–. No estem fins de cara a porteria, creem menys ocasions i això hem d'arreglar-ho entre tots al més aviat possible. Creem menys però no és per manca d'ambició, volem guanyar i fer bons partits però no surten les coses. Hem d'intentar millorar els errors que cometem. Creguem menys ocasions però no ens falta ambició. Cal tornar al que fèiem bé abans i arreglar això al més aviat possible".

Pel què fa a la manca d'encert, ha afegit: "una part falta d'inspiració, que s'estigui més encertat i una altra de treball en el tema de moviments. Cal treballar al màxim els moviments perquè ens torni la inspiració quan teníem tres ocasions i en ficàvem dues".

Per ara, l'equip no té urgències per escapar de la zona baixa de Primera i no espera tenir complicacions de cara al final de temporada, pel què fa a l'objectiu de mantenir la categoria. En canvi, pot exercir de jutge de la Lliga en el doble enfrontament contra el Barça i el Madrid, de final de curs: "No ho havia pensat. Si nosaltres tenim aspiracions i ells també, podem viure dos partits bonics i tant de bo sigui l'any de guanyar a un dels dos grans o a tots dos. Fa anys que no es fa i seria una alegria molt gran".

stats