Espanyol
Esports Futbol 12/02/2015

Víctor Sánchez: "Vam fer mèrits per emportar-nos una mica més de San Mamés"

El migcampista de l'Espanyol demana, però, que l'equip mantingui la calma i se centri en el partit de Lliga contra el Màlaga

Efe
2 min
Víctor Sánchez en roda de premsa / ESPANYOLTV

Cornellà de LlobregatEl migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez està convençut que dimecres a la nit a San Mamés el seu equip "va fer mèrits per endur-se alguna cosa més" que un empat en l'anada de les semifinals coperes contra l'Athletic.

El futbolista, de tota manera, s'ha mostrat satisfet per l'empat (1-1). "Tant de bo aquest resultat serveixi per rematar-lo i arribar a la final. Tots haguéssim signat un resultat així abans de començar. Les sensacions amb les quals vam marxar són bones", ha comentat el català.

El blanc-i-blau va ser l'autor del gol de l'Espanyol. De fet, acostuma a veure porta en enfrontar-se a l'Athletic: "Sempre marco contra ells, és com una tradició per a mi. Estic molt content, lògicament, era un gol molt important. Aconseguir una diana fora de casa és clau i vam agafar més confiança durant el partit".

Víctor Sánchez ha revelat el bon ambient al vestidor després del xoc d'ahir. "Podria ser que sí siguin les hores més felices, encara que més quan vam passar una ronda contra el València o el Sevilla, ja que teníem la feina feta. Però mirant-ho fredament és una semifinal. La gent està molt feliç i ficada", ha dit.

De tota manera, el bloc de l'entrenador Sergio González gira full i se centra en el duel d'aquest dissabte davant el Màlaga: "Sent setmana de Lliga et pares a pensar molt poc a la Copa i sí en què has de tornar a guanyar. Ahir va ser un dia feliç, però tant de bo dissabte ho sigui més".

La tornada de semifinals, el 4 de març, no preocupa el grup. "No guanyarem res centrant-nos en aquell partit, encara que serà un dia molt important. Portem tres derrotes i un empat seguits i hem de començar a guanyar una altra vegada. La dinàmica és bona tot i no tenir resultats positius i cal seguir", ha apuntat.

stats