LLIGA BBVA
Esports Futbol 01/05/2015

El Vila-real espera trencar la mala ratxa de resultats contra un Deportivo amb l'aigua al coll

El conjunt de La Plana, amb moltes baixes, acumula deu partits sense guanyar tot i que manté la sisena posició que dóna accés a l'Europa League

Efe
2 min
Els jugadors del Vila-real, de bon humor / EFE

Vila-realEl Deportivo està obligat a aprofitar a Riazor les baixes del Vila-real per emergir a la Lliga després de dotze partits sense guanyar i amb la llosa del 4-0 que es va emportar el passat dimecres a Elx, un resultat que ha acabat amb la paciència dels seus aficionats més radicals i que ha desmoralitzat a la resta per tot el que s'ha complicat la seva permanència.

Ha estat una setmana difícil per a l'equip gallec, que va patir el primer correctiu des que Víctor Sánchez del Amo es va fer càrrec de la banqueta fa gairebé un mes, i aquest dijous va viure moments de tensió amb mig centenar de seguidors que van envair els camps de la ciutat esportiva d'Abegondo i van irrompre en l'entrenament, on es van encarar amb la plantilla.

L'alineació que presentarà Víctor Sánchez del Amo és una incògnita ja que té a tota la plantilla a la seva disposició a excepció del polonès Cezary Wilk. És seriós dubte Juan Domínguez per unes molèsties al soli i el tècnic podria optar per donar-los una segona oportunitat als d'Elx o canviar substancialment l'onze.

El Vila-real arriba a aquest partit immers en la que és una de les seves pitjors ratxes, tant de resultats, com de lesions. Els castellonencs sumen set baixes per diferents problemes físics, sent la majoria d'ells jugadors titulars i de pes en aquesta temporada.

Si ja comptava amb les baixes de futbolistes com Bruno Soriano, Mateo Musacchio, Denis Cheryshev, Gio Dos Santos, Ikechukwu Uche i Adrián Marín, ara se suma la del porter Sergio Asenjo.

La seva lesió en l'últim partit ha estat un cop dur per a l'equip, en trencar els lligaments del seu genoll dret. Una baixa que serà coberta pel que queda de lliga pel porter Juan Carlos Sánchez, a més de donar entrada a la convocatòria al porter del filial Aitor Fernández.

En el capítol positiu cal destacar la més que possible tornada a l'equip del davanter argentí Luciano Vietto, qui després de dues setmanes fora per unes molèsties a l'esquena, torna a una convocatòria.

A més el tècnic recupera al sancionat Jonathan Dos Santos, amb el que alleugereix els problemes en les convocatòries, encara que caldrà esperar a aquesta tarda per conèixer la llista definitiva, després de la sessió d'entrenament de les set de la tarda.

Respecte a la mala ratxa esportiva, l'equip suma ja 10 partits sense guanyar, dels quals ja són vuit en el campionat de lliga. Així aquesta suposa la segona pitjor ratxa sense guanyar, de la història de l'equip en la màxima categoria.

Per això, l'equip de Marcelino necessita sumar els tres punts, amb els quals assegurar o apropar l'equip a la sisena plaça de la classificació. Ja que a falta de quatre partits, l'equip manté una distància de sis punts amb els seus perseguidors.

Alineacions probables:

Deportivo: Fabricio; Laure, Insua o Lopo, Sidnei, Luisinho; Lucas Pérez, Álex Bergantiños, Borges, Salomao; Toché i Riera.

Vila-real: Juan Carlos, Mario Gaspar, Bailly, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Manu Trigueros, Pina, Jonathan Dos Santos, Campbell; Vietto i Gerard Moreno.

Àrbitre: Alejandro Hernández Hernández, del comitè de Las Palmas.

Camp: Estadi de Riazor.

Hora: 22.00 (Cuatro).

stats