FUTBOL
Esports 07/09/2015

"La selecció representa el que més ens uneix: cal evitar que els polítics ens enfrontin": les opinions

Els xiulets que Piqué va rebre a Oviedo durant el partit de la selecció espanyola són el principal tema dels articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimecres

Ara
2 min
Gerard Piqué, després del partit amb la selecció espanyola a Oviedo / ALBERTO MORANTE / EFE

BarcelonaEls xiulets que va rebre Gerard Piqué a Oviedo centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dilluns.

Josep Pedrerol, a 'La Razón'

"No es pot xiular ningú per les seves idees. Entenc que hi hagi gent que pugui sentir que donar suport a la consulta sobiranista de Catalunya és estar a favor de la independència. Comprenc que pensin així. La selecció representa el que més ens uneix. Cal evitar que els polítics segueixin enfrontant-nos".

Josep M. Minguella, a 'Mundo Deportivo'

"Els xiulets a Piqué em semblen menyspreables. Puc entendre que en una jugada el públic reaccioni en contra d'un futbolista per la duresa o per una altra raó. Ara sortir de casa, arribar a un camp de futbol i recordar cada vegada que un esportista toca la pilota de xiular-lo i escridassar-lo és de psiquiàtric. Així m'ho sembla".

Julio Salinas, a 'Mundo Deportivo'

"Crec que alguns aficionats s'estan passant amb els xiulets que dediquen a Piqué, només per expressar la seva opinió a favor del dret a decidir, compartida per la majoria de catalans".

Joan M. Batlle, a 'Sport'

"A Piqué no se'l xiula només per les seves referències al Madrid, en que tot cas tindrien raó de ser al Bernabéu. A Piqué se'l maltracta per les seves opinions polítiques, per estar a favor de la llibertat d'expressió. Saben allò de ser políticament correcte? Doncs Piqué no ho ha estat".

Gerardo Riquelme, a 'Marca'

"La situació és tan ridícula que el desenllaç només pot ser igual de ridícul: un gol de Piqué decisiu en la propera final de l'Eurocopa. El problema és que fins llavors queda –una visita al Bernabéu, el 27-S...– i ningú abandonarà el que considera un (fals) dret".

Alfredo Relaño, a 'As'

"Després de tot, Piqué potser no sigui més que un compendi de contradiccions, com som tots, només que a ell se li noten més. perquè és guapo, ric i famós. És un pilar de la selecció espanyola, però agrada imaginar-se'l com un activista del separatisme; és figura de la premsa esportiva i alhora, pel seu matrimoni, de la premsa rosa".

Emilia Landaluce, a 'El Mundo'

"El més sorprenent del partit van ser els xiulets a Piqué que gairebé no l'haurien de molestar considerant la tonalitat vocal a la que ha d'arribar la seva senyora quan li retreu les seves llargues vetllades de pòquer [Ni els 15.000 xiulets que va sufragar Jordi Pujol Ferrusola per xiular l'himne poden igualar l'alarit de Shakira cantant 'Ciega, Sordomuda']".

stats