Esports Futbol 23/07/2019

Zidane diu que va ser el mateix Bale qui va demanar no jugar contra el Bayern

El tècnic assegura que es van malinterpretar les seves paraules sobre el gal·lès

Efe
1 min
Zidane, en roda de premsa

WashingtonL'entrenador francès del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha assegurat aquest dimarts que no va faltar al respecte a ningú a l'assenyalar la sortida imminent de l'equip de Gareth Bale i ha indicat que el gal·lès es va quedar a la banqueta el cap de setmana en una decisió individual, del mateix jugador.

"És el problema, el meu espanyol de vegades és confús. Intentaré ser clar. Primer, no he faltat al respecte a ningú, i menys a un jugador", ha afirmat Zidane en roda de premsa a Washington, on aquest dimecres l'equip s'enfrontarà a l'Arsenal en un partit amistós de la International Champions Cup al FedEx (Landover, Maryland). "Segona cosa, deia que el club estava tractant la seva sortida. Tercera, i és important, l'altre dia no vam posar el Gareth perquè ell no volia", ha afegit poc abans d'iniciar l'entrenament vespertí.

Zidane ha remarcat que no té novetats sobre Bale i ha apuntat que "és jugador de la plantilla del Reial Madrid". "S'ha entrenat amb normalitat, i dimecres veurem què passa. No sé res de nou [...] Ara no ha demanat res", ha dit el tècnic francès. Preguntat sobre un possible canvi de Bale per Neymar, davanter brasiler del París Saint Germain (PSG), ha replicat: "No en sé res, no puc respondre".

El futur de Bale ha estat en entredit durant tot l'estiu, però la situació ha donat un tomb amb les paraules del tècnic, en què assegurava que, si marxava ja, millor per a tots. El futbolista estava disposat a quedar-se al Reial Madrid fins que va comprovar de primera mà que el francès Zinedine Zidane es mostrava ferm en la seva intenció de no comptar amb ell.

stats