LLIGA ADELANTE
Esports 31/01/2015

El Girona intentarà retrobar-se amb el triomf a Montilivi contra l'Alcorcón

L'equip gironí encadena tres triomfs consecutius fora de casa però pateix més fent de local

Efe
1 min
El Girona, líder, busca el 12 de 12 contra el Mirandés

GironaDesprés d'haver aconseguit tres victòries consecutivament fora de casa, el Girona intentarà derrotar l'Alcorcón i tornar a guanyar a Montiliv, on no guanya des del passat mes de novembre. L'equip de Pablo Machín ha guanyat en els camps del Llagostera, Lugo i Racing de Santander, però no acaba de trobar-se a gust a casa.

Per al partit contra l'Alcorcón, el tècnic del Girona pateix les baixes de Jandro, operat aquesta setmana, i Bordàs, malalt, qui no ha pogut entrenar durant tota la setmana. Per contra, el Girona recupera Richy, absent contra el Racing per sanció, i manté el dubte de la presència de David Juncà. "Hem de fixar-nos en tot el que fa l'Alcorcón com si es tractés d'un mirall. És un equip modest que ja ha aconseguit dues promocions d'ascens consecutives i que aquest any també manté les seves aspiracions, perquè es tracta d'un equip molt intens" , ha dit Machín.

L'Alcorcón es presenta immers en un sot de joc i resultats després d'un inici d'any nefast. Ha aconseguit tres empats i la passada jornada, davant del cuer Albacete, va caure derrotat en un partit fluix en el qual es van escoltar xiulets des de la grada.

L'Alcorcón viatja amb les importants baixes del central Héctor Verdés i el lateral esquerre Bellvis, tots dos per sanció. Per substituir el primer, el tècnic José Bordalás dubta entre Rubén Sanz i Fran Cruz, mentre que al segon el reemplaçarà el veterà Ángel Sánchez.

Girona

Alcorcón

Àrbitre

Camp

stats