Esports 13/09/2015

El Girona s'estavella contra Leo Franco (0-0)

El porter de l'Osca ha evitat el primer triomf a casa de l'equip de Machín

Jairo, desesperat davant Leo Franco

GironaEl Girona, que acumula tres jornades sense guanyar, no ha estat capaç d'aprofitar el seu domini contra un defensiu Osca (0-0) que s'ha emportat un punt de Montilivi, gràcies a la gran actuació del seu porter Leo Franco. Els catalans han estat clarament superiors en una primera meitat en la qual han tingut ocasions molt clares per poder avançar-se en el marcador, mentre que en el segon temps han abaixat el ritme.

El Girona ha començat millor el partit i en el minut quatre ha arribat una immillorable ocasió per als catalans quan Mata ha aprofitat un mal rebuig de la defensa visitant i s'ha quedat sol davant Leo Franco, però el madrileny no ha encertat en la definició i la pilota ha sortit per poc a la dreta de la porteria del porter argentí.

L'Osca no aconseguia controlar la situació i ha estat el Girona qui tenia la possessió i les ocasions de gol. N'ha tornat a tenir una Mata en el minut 15 en un bon remat de cap que ha tallat Leo Franco i sis minuts després Pere Pons, que ha fet una gran jugada individual, ha fet la passada de la mort enrere i, quan semblava que Mata havia d'aconseguir el gol, Carlos David ha allunyat a córner.

El Girona seguia col·leccionant ocasions i arribades a l'àrea. Felipe, en el minut 32, s'ha quedat sol davant Leo Franco després d'una bona combinació amb Mata a la frontal de l'àrea, però el davanter s'ha trobat amb l'encert del porter.

Álamo, a falta de cinc minuts, ho ha tornat a intentar, però una altra vegada el millor de l'Osca, Leo Franco, ha desviat la pilota. La primera aproximació dels visitants ha arribat a només dos minuts per al final de la primera meitat, en un xut creuat de Morillas que ha sortit a la dreta de la porteria de Becerra.

En la segona meitat, el Girona ha sortit disposat a decidir. En el 52, la rematada de Mata s'ha trobat amb Fernández. Els locals han topat amb la defensa de l'Osca, que no ha donat concessions.

Pablo Machín ha fet dos canvis amb el propòsit d'intentar desencallar el partit en aquest tram final. Álamo ho ha intentat en una jugada individual, però el seu xut s'ha escapat per alt.

En els últims minuts, el Girona no ha sabut tancar l'Osca a la seva àrea i en algun moment ha semblat que estava més a prop el gol visitant. El Mèrida ho ha intentat en un lliure directe i Machis, que ha entrat en la segona meitat, ha buscat un parell de jugades individuals que no ha sabut acabar.

Fitxa tècnica:

0 - Girona: Becerra; Javi Álamo, Kiko Olivas, Richy, Lejeune, Coris (Clerc, min 65); Pere Pons, Granell, Eloi; Felipe (Jairo, min 65); i Mata (Serrano, min 75).

0 - Osca: Leo Franco; Óscar Ramírez, Carlos David, Fernández, Morillas; Bambock, Manuel Sánchez, Fran Mérida, Tyronne (Juanjo Camacho, min 75), Carlos Calvo (Machis, min 59); i Luis Fernández (Héctor Figueroa, min 70).

Àrbitre: David Perez Pallas (col·legi gallec). Ha amonestat els locals Serrano i Lejeune i el visitant Manuel Sánchez. Ha expulsat Bambock (min 87) per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Adelante a Montilivi davant de 4.153 espectadors.