Futbol Base
Esports 14/02/2012

El juvenil del Girona és la cara positiva del club

L'equip de Divisió d'Honor podria classificar-se per la seva primera Copa del Rei

àngel Garreta
2 min
El Girona juvenil podria fer història

GironaNo totes les notícies són dolentes al Girona Futbol Club. Al cantó contrari de la mala temporada de l'equip professional a Segona A i davant els problemes econòmics i socials de l'entitat hi ha l'equip juvenil de Divisió d'Honor. La temporada dels nois entrenats per Miquel Àngel Muñoz resulta espectacular, amb l'equip situat a la tercera posició de la taula, només per darrere dels potents Espanyol i Barça. El quart classificat, el Saragossa, ja es troba a set punts de distància dels catalans.

És per això que el juvenil del Girona té números per disputar la Copa del Rei (on hi participen els dos primers de cada grup i el millor tercer). La lluita per ser el millor tercer classificat dels set grups de la categoria està més igualada que mai. L'equip gironí suma actualment 43 punts al grup tercer. La resta de rivals són, ara mateix, el Racing de Santander al grup 1 (45 punts), el Danok Bat al grup 2 (42), el Betis al grup 4 (41), el Diocesano al grup 5 (44), el Sobradillo al grup 6 (44) i el Llevant al grup 7 (43 punts). En cas d'èxit català, seria la primera vegada que el Girona disputaria aquesta competició a Divisió d'Honor.

Una gran ratxa

Les darreres quatre jornades de lliga es compten per triomfs al Girona. L'equip blanc-i-vermell ha superat consecutivament a Osca, Manlleu, Reus i Mallorca. L'equip es troba a una victòria d'igualar la seva millor ratxa a la lliga, que van ser cinc triomfs consecutius des de la jornada 3 a la 7, fent caure als mateixos equips que en aquest tram de calendari i afegint al Badalona. El Girona, a més, suma tres jornades seguides sense rebre gols. Amb l'equip plenament consolidat a dalt i sense patiments, l'objectiu ja és clarament lluitar per disputar la Copa del Rei.

stats