SEGONA DIVISIÓ
Esports 18/05/2014

El Girona necessita sumar contra el Recreativo per sortir del descens

Els catalans estan a un punt de la salvació a falta de quatre partits

ARAa
1 min
Un combinat del Barça B i el Juvenil A ha disputat la semifinal de Copa Catalunya contra el Girona

BarcelonaEl Girona necessita sumar en la seva visita a Huelva (20 hores) per seguir aspirant a salvar-se i certificar un gran remuntada en el tram final de temporada. Els gironins estan a un punt de les posicions que significarien mantenir un any més la categoria. El Recreativo de Sergi Barjuán, per la seva part, lluita per entrar en els llocs de promoció a Primera Divisió. Els andalusos estan patint una mala ratxa, ja que duen una victòria en els últims onze partits.

Sergi Barjuan ha decidit convocar tots els jugadors disponibles i esperarà fins just abans del partit per tancar la convocatòria de 18 futbolistes. El Girona no renuncia a res en la seva visita al Nuevo Colombino, tot i que té baixes importants, com les dels sancionats Eloi Amagat i Gerard Bordas i la del lesionat Chus Herrero.

El Girona arriba a Huelva després d'haver cedit un empat a casa davant el Reial Madrid Castella en l'última jornada, però també després d'haver acumulat 14 dels últims 21 punts disputats. "La nostra solució ja no és només puntuar. Hem d'anar al camp del Recreativo com hem jugat als anteriors partits, que és aspirant a la victòria", ha dit el tècnic gironí Pablo Machín. "Si fóssim capaços de guanyar d'aquí a deu dies a Mallorca potser un punt seria bo a Huelva, però com no sabem el que passarà, només pensem en la victòria", ha assegurat.

stats