TRIAL
Esports 06/09/2014

Gran victòria de Toni Bou a Arnedo, que l'acosta al vuitè títol mundial

A falta de la cursa d'aquest diumenge, Bou té ara 12 punts d'avantatge sobre el segon, Adam Raga

Ara
1 min
Toni Bou ha guanyat la primera jornada de l'última cita del Mundial de trial, a Arnedo / REPSOL HONDA TEAM

BarcelonaPrimera jornada del vuitè i últim Gran Premi de la temporada de trial, on Toni Bou, pilot del Repsol Honda Team, ha aconseguit una importantíssima victòria que l'acosta a l'objectiu: el títol de Campió del Món. Bou compta ara amb 12 punts d'avantatge sobre Raga que li dóna una certa comoditat per afrontar demà la darrera jornada del Mundial de Trial.

La jornada s'ha iniciat amb molta tensió, i Toni Bou ha estat el primer dels dos únics candidats al títol que ha comès un error i, per tant, que ha sumar punts. Tot i això, no s'ha enfonsat i en les següents zones ha començat a marcar la diferència amb els seus rivals, que no han pogut superar els obstacles. A la segona volta, el pilot de la Montesa ha sentenciat pràcticament la cursa, per confirmar la primera posició al final del tercer i últim gir a un recorregut bastant tècnic i amb molt poc temps per completar-lo. De fet, Bou ha penalitzat 12 punts per superar la durada màxima prevista.

Bou ha completat les tres voltes amb 37 punts mentre que el seu rival en la lluita pel títol, Adam Raga, només ha pogut acabar tercer, amb 66 punts. Un més que Albert Cabestany, que ha estat segon i és tercer de la general.

Aquest diumenge es disputa l'última jornada del GP d'Espanya de Trial a Arnedo. El recorregut serà el mateix que el d'aquest dissabte.

stats