BARÇA
Esports 21/10/2019

El Barça paga 15 milions a l'Atlètic i tanca el cas Griezmann

El club ha fet el pagament a canvi de tenir dret de tempteig sobre cinc jugadors

T.p.
2 min
Antoine Griezmann durant el partit de dimarts contra el Girona.

BarcelonaEl Barça ha pagat 15 milions d'euros a l'Atlètic de Madrid en una operació que, segons el club madrileny, serveix per fer les paus en el cas Griezmann. Segons ha informat El Mundo, aquest acord permetrà que no es publiquin els correus electrònics que l'Atlètic tenia per demostrar que Griezmann va negociar amb el Barça quan encara no podia fer-ho. L'acord entre els dos clubs seria per l'adquisició per part del club blaugrana d'un dret de tempteig sobre cinc jugadors blanc-i-vermells. Dos d'ells són de la primera plantilla: Saül i Giménez. És a dir, el Barça paga 15 milions per tenir prioritat en negociar per aquests jugadors si cal. Segons ha pogut confirmar l'ARA, aquesta informació és certa, però el club blaugrana nega que sigui una manera d'evitar un conflicte amb l'Atlètic dins del cas Griezmann.

L'Atlètic afirma tenir en el seu poder una cadena de correus electrònics entre Antoine Griezmann, la seva germana i agent, Maud, els seus advocats i assessors i el seu pare, Alain, en els quals queda constància que el mes de març passat ultimaven el seu fitxatge pel Barça i el repartiment de 14 milions en comissions. Amb aquests correus, el club madrileny va reclamar al Barça 80 milions d'euros, que és la diferència entre els 120 milions de clàusula que va abonar el Barça per Griezmann al juliol i la clàusula que tenia el francès abans del mes de juliol, de 200 milions.

L'Atlètic va denunciar els fets davant la Reial Federació Espanyola de Futbol i el Comitè de Competició va sancionar el club blaugrana únicament amb 300 euros per la falta de notificació de les negociacions a l'Atlètic. Però el club va amenaçar amb portar el cas als tribunals. Ara el cas quedaria tancat.

stats