TOUR DE FRANÇA 2019
Esports 12/07/2019

Groenewegen guanya i Ciccone manté el mallot groc

La setena etapa del Tour de França, amb final a Chalons-sur-Saône, es decideix a l'esprint

Ara
2 min
Groenewegen guanya i Ciccone manté el mallot groc

BarcelonaL'holandès Dylan Groenewegen, de l'equip Team Jumbo-Visma, ha sumat aquest divendres a Chalons-sur-Saône la seva primera victòria en aquesta edició de la ronda francesa. El ciclista d'Amsterdam ha acabat davant de l'australià Caleb Ewan i de l'eslovè Peter Sagan, guanyador de la cinquena etapa. L'etapa d'avui, de 230 quilòmetres, s'ha decidit en uns últims metres plens de tensió, nervis i moviments tàctics que han posat punt final a una jornada moguda. Una escapada, que ha sigut controlada quan faltaven 16 quilòmetres, ha marcat la tònica en un dia en què alguns dels favorits han patit per mantenir el ritme del grup principal.

El ciclista holandès ha aconseguit el seu quart triomf a la Grande Boucle, després de la primera l'any 2017 i les altres dues en l'edició de l'any passat. La victòria de Groenewegen, de 26 anys, però, no ha alterat una classificació general que segueix liderant l'italià Giulio Ciccone. La jornada d'aquest dissabte, que portarà els ciclistes de Mâcon a Saint-Étienne, estarà marcada per una mitja muntanya que, en principi, hauria d'evitar un final d'etapa a l'esprint.

Groenewegen no falta a su cita con el triunfo de etapa en el Tour

El ciclista holandés Dylan Groenewegen (Team Jumbo-Visma) ha ganado este viernes la séptima etapa del Tour de Francia, disputada entre Belfort y Chalon-sur-Saone sobre 230 kilómetros, en esprint en el que sin ayudas de compañeros acabó con el trabajo de otras formaciones y sorprendió a Caleb Ewan (Lotto Soudal) y Peter Sagan (BORA-hansgrohe). Groenewegen suma su cuarta etapa en un Tour de Francia, en el que estrenó palmarés en 2017 con una etapa y alargó su racha en 2018 con dos vic ...

Leer mas: https://www.europapress.es/deportes/ciclismo-00396/noticia-groenewegen-no-falta-cita-triunfo-etapa-tour-20190712175306.html

(c) 2015 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión de este contenido sin su previo y expreso consentimiento.

stats