HOQUEI HERBA
Esports 20/03/2011

L'Atlètic remunta un gol inicial del Club de Campo i es col·loca líder

L'Egara i el Polo firmen taules i perden l'oportunitat d'assegurar-se el 'play-off' per culpa de la victòria del Complutense

Oriol Malgosa
2 min
El jugador de l'Atlètic és Litus Ballbè en el partit contra el Club de Campo.

MatadeperaL’Atlètic ha acabat amb la imbatibilitat del Club de Campo i li ha pispat la primera posició a la classificació. L’equip de Roger Pallarols ha començat per darrere en el marcador però ha aconseguit capgirar el resultat gràcies a una bona segona meitat. Ignasi Guerrero ha estat el gran protagonista d’un partit que l’entrenador groc-i-negre ha definit com a “perfecte”. El davanter internacional ha marcat els dos gols de l’Atlètic, el segon amb una rematada espectacular a passada de Marc Torrente.

L’Egara i el Polo han protagonitzat un partit digne del tercer i el quart classificats. L’equip del Pla del Bon Aire ha començat guanyant per 2 a 0 gràcies a gols de Pol Amat i Guillem Fustagueres però el Polo ha premut l’accelerador per acabar-se emportant un punt molt important per seguir tranquil a la quarta posició. Pau Quemada i Gabi Gabanch han marcat els gols de l’equip barceloní, que continua un punt per sota de l’Egara i dos per sobre del Complutense, que apura les seves últimes opcions d’entrar al 'play-off' després de guanyar el Las Palmas a domicili.

A la lluita per la permanència, el CD Terrassa ha obtingut una victòria molt valuosa contra el Vallès Esportiu que el situa líder amb 9 punts. Xavi Lleonart ha marcat de penal en l’últim minut l’únic gol del partit que ha enfonsat el filial de l’Atlètic fins a la cinquena posició. Tot i això, entre el primer i el cinquè classificat només hi ha tres punts de diferència i possiblement no es decidiran els dos equips que se salven directament fins a l’última jornada. Als altres partits del grup, el Pozuelo s’ha imposat per 3 a 0 al Tenis i el Jolaseta ha perdut 3 a 4 contra el Benalmádena.

stats