HOQUEI HERBA FEMENÍ
Esports 27/11/2011

Quatre equips empatats en la persecució del líder

La punxada a casa de l'Egara permet al Polo, la Reial i l'Alcalá compartir el segon lloc, per darrere del Club de Campo

Albert Prieto
L'Atlètic Terrassa no ha pogut aturar el Club de Campo. GABRIEL HORCAJADA

TerrassaEl RC Polo de Barcelona ha sortit victoriós de la visita a Santander, on ha golejat el Tenis per 1 a 4. Marta Prat, Paula Dabanch, Julieta Franco i Linda Haussener han sigut les autores dels gols de l'equip dirigit per Jordi Alastrue. Amb la victòria, el Polo empata a punts (11) amb el Club Egara, que no ha pogut passar de l'empat a zero en el derbi català contra el Júnior, disputat al Pla del Bon Aire.

La Reial Societat, que ha derrotat el Castelldefels (7-0), i l'Alcalá, que ha guanyat contra Las Palmas (3-0), completen el quàdruple empat de perseguidors del líder de la categoria, el Club de Campo. El conjunt madrileny s'ha endut la victòria de Can Salas en imposar-se a l'Atlètic per 0 a 2.

Per la seva banda, el CD Terrassa ha derrotat per 2 a 1 l'SPV-51. Xantal Giné ha avançat les vermelles en el minut 15 i Lola Riera ha empatat poc abans del descans. Als deu minuts de la represa, Raquel Huertas ha anotat el gol definitiu. L'equip d'Alejandro Ayabarrena segueix de prop el grup capdavanter (10 punts) i, gràcies als dos punts sumats i a l'empat del Júnior, avança les santcugatenques (9 punts) i es situa sisè.